#41058, "שיר שכתבתי-התערבו והתחרטו"
|
בית א: לא מבין איך היא שיחקה בי משחק מלוכלך, הייתי בסדר,למה הייתה חייבת לגמור כך?. התערבה עם מישהו עליי,בלי שעל זה ידעתי, חשבה שאני מתנשא,לא חשבה שכאדם נפגעתי. זרקה מילים,ללא כל מחשבה,ללא כל טקט, חשבתי שהיא הפסידה,כבר אמרתי "נדפקת". אך מסתבר שהיא דפקה אותי,ללא מחשבה, ואני כמו אידיוט,אומר נראה מה היא שווה. פזמון: הלכו שניהם,התערבו,החליטו אותי לדפוק, ראו,זה יצא משליטה,אך המשיכו ללכת רחוק. לא חשבו שתיים שלוש צעדים קדימה יותר, ועכשיו מתחננים שאני אסלח,שאני אוותר.
הלכו שניהם,התערבו,החליטו אותי לדפוק, ראו,זה יצא משליטה,אך המשיכו ללכת רחוק. לא חשבו שתיים שלוש צעדים קדימה יותר, ועכשיו מתחננים שאני אסלח,שאני אוותר. בית ב: לא מבין איך הוא גרם לי לעשות מעצמי צחוק, איך המשכתי הלאה כמו טיפש וממש בלי לבדוק. לחקור,אם כל השקרים שאמר לי בכלל נכונים, שיט,איך האמנתי לזה שאנחנו נהיה זוג יונים?. עליתי עליו פעמיים,כמעט וגיליתי את הכל, אך הוא רק אמר לי,שלסמוך עליו אני יכול. אמר לי "מדברת עלייך,רוצה להיות ידידה", ואז מגלה לי הכל ב-fuckin' שיחת ועידה. פזמון: הלכו שניהם,התערבו,החליטו אותי לדפוק, ראו,זה יצא משליטה,אך המשיכו ללכת רחוק. לא חשבו שתיים שלוש צעדים קדימה יותר, ועכשיו מתחננים שאני אסלח,שאני אוותר.
הלכו שניהם,התערבו,החליטו אותי לדפוק, ראו,זה יצא משליטה,אך המשיכו ללכת רחוק. לא חשבו שתיים שלוש צעדים קדימה יותר, ועכשיו מתחננים שאני אסלח,שאני אוותר. בית ג: אחרי שסיפרתי את שני הצדדים,כל אחד לבד, אולי הגיע הזמן,שאשפוט את שניהם ביחד. יופי שהתערבתם,אין לי עם זה שום בעיה, אבל הרחקתם לכת,והמשכתם עם השגיאה. זה טוב להסתלבט אבל בגבולות הטעם הטוב, שזה עובר כל גבול אז פשוט מפסיקים לכתוב. אבל לא,המשכתם,"יש הפלנו ת'קורבן בפח", תגידו מה קרה,ציפיתם אולי גם שנשמתי תיפח?. פזמון: הלכו שניהם,התערבו,החליטו אותי לדפוק, ראו,זה יצא משליטה,אך המשיכו ללכת רחוק. לא חשבו שתיים שלוש צעדים קדימה יותר, ועכשיו מתחננים שאני אסלח,שאני אוותר.
הלכו שניהם,התערבו,החליטו אותי לדפוק, ראו,זה יצא משליטה,אך המשיכו ללכת רחוק. לא חשבו שתיים שלוש צעדים קדימה יותר, ועכשיו מתחננים שאני אסלח,שאני אוותר.


|
|