השריד האחרון / The Last Remnant
הודעה זו נכתבה על-ידי סוזנה היפה בתאריך: 21.10.10 - שעה: 21:22:46







Square Enix הם החברה שהביא לנו את Final Fantasy. אחת הסדרות המשחקים האגדיות ביותר. לכבוד הקונסולה החדשה של סוני, הם מוציאים משחק חדש, חדש לגמרי ללא שום קשר לסדרת המשחקים שפירסמה אותם והפכה אותם לאגדה החיה שהם היום. The Last Remnant הוא משחק בסגנון של Square, כלומר משחק RPG (משחק תפקידים) עמוק מאוד, עם עלילה מורכבת ומתפתלת, עם דמויות שונות ומשונות, גרפיקה וקטעי קישור מדהימים ואורך חיים עצום. לשם השוואה, כל משחק ש Square הוציאו לפלייסטיישן 2 נפרס על גבי 40 שעות משחק מינימום עם אנחנו עוקבים אחרי הסיפור הראשי בלבד ויותר ממאה שעות אם ברצוננו לחשוף דברים נוספים ולגלות דברים נסתרים.


ראש סייקס (Rush Sykes) הוא הגיבור של המשחק והוא לא נראה כמו אחד שחיפש את התפקיד הזה. הוא נכנס לעלילה מסובכת של כוחות הנאבקים על שליטה ב Remnants, שרידים עתיקים בעלי כוחות אדירים. בניגוד למשחקי תפקידים אחרים בהם שרידים כאלה הם דברים קטנים שצריך לחפש, ה Remnants הם דברים ענקיים, ישנה עיר שלמה המקיפה חפץ עצום בצורת חרב שניתן לראות מכל מקום בעיר. או עיר נוספת ענקית גם כן המקיפה שלד עצום של דרקון, גם הוא שריד עתיק שכזה. ראש נופל לתוך האירועים הללו והופך לגיבור בעל כורחו בעולם רחב ידיים מלא דמויות רעות וטובות, כאלה שיהיו ידידים שלנו, כאלה שיתחזו לידידים שלנו ואלה שבברור ירצו להרע לנו.


אני רוצה לגעת בעניין גודל העולם שבמשחק. העולם הענקי של The Last Remnant הוא כל כך רחב שהטיול בעולם מתבצע על מפה דו מימדית שמציגה מקומות חשובים וגם כפרים קטנים יותר. חלק מהמקומות הללו ענקיים בעצמם. יש מישור שבו נערך קרב עצום בתחילת המשחק, או עמק בגודל הגראנד קניון (זה שבארה"ב, לא בחיפה...). הערים המרכזיות גדולות גם כן ונבלה זמן רב בתוכם, בתקשורת עם דמויות אחרות או מילוי משימות שונות. ישנם גם איזורים אחרים ולא רק טבע שופע. איזורים כמו מערכת ביוב של אחת מהערים הללו, או מערות ומבוכים סבוכים. מעבר לעלילה ועולם רחב, מערכת הקרב במשחק היא מורכבת ומרתקת. בקרב יכולים להיות מעורבים מעט או הרבה מאוד דמויות ויחידות, שמושפעים ממוראל, מיקום וניסיון שלהם. במהלך קרב המצלמה תכנס לזום קרוב ותצא החוצה בהתאם למה שצריך לראות, אם זה את כל היחידות, חלקם או דמות מסוימת שאנו שולטים בה.


רק אם היו אומרים לי שהמשחק הוא מבית היוצר, Square Enix, הייתי ממליץ על המשחק. עכשיו שאני יודע את מה שאני יודע עליו, אני בהחלט יכול להגיד שהמשחק הזה יהיה אחד מההברקות של Square וסביר שיהיה משחק חובה לכל בעל הקונסולה.

סיקור: Freak

---------------------------------------

הוראות התקנה:
1. לחלץ מהWinRAR למחשב.
2. להפעיל עם Daemon Tools או לצרוב.
3. להתקין, וכשההתקנה מבקשת את DVD2 להכניס את הDVD2, ולהמשיך.
4. להעביר את הקראק (הורדה אחרונה מהשרת upload) לתיקייה של המשחק.
5. לשחק.

---------------------------------------

הועלה ע"י אביעד בלעדית לזבנג.נט, תהנו !



לחץ לקריאת המשך הטקסט...




תגובות: